megosztás

Egy ügyfél tollából

Minidig is szere:ttem volna az elakadásaim, a rendszeresen elkövetett hibáim oká t megtalálni és megoldani, hogy tudatosabb emberként kiegyensúlyozottabb, boldogabb lehessek.

Ez a módszer pont nekem szólt...

Miért nagyszerű a PszichoCo?          

Minidig is szerettem volna az elakadásaim, a rendszeresen elkövetett hibáim okát megtalálni és megoldani, hogy tudatosabb emberként kiegyensúlyozottabb, boldogabb lehessek. Ezen az úton való elindulást mindig az a gondolat akadályozta, hogy ha fel is tárom ezeket a problémáimat egy szakember segítségével hogyan léphetek tovább, hogyan tudnám ezt kezelni, megoldani, előnyömre fordítani? Patt helyzetnek tűnt, így mindig csak elodáztam.

Azután egyszer csak jött ez a lehetőség számomra, amiről valamiért azonnal úgy éreztem, hogy pont nekem szól. Tökéletes volt az időzítés, mert éppen egy terhelt válás közepén álltam (állok), amit az elakadásaim nagyban nehezítettek. Tudattalanul, ’vakon’ élve ezeket nem tudtam felismerni, így szélmalomharcot vívtam saját magammal is.

A terápia felszínre hozott gyermekkori problémákat, a coachinggal pedig átültettük a tényleges mindennapi problémáim kezelésére. Nem maradtam magamra a számomra nehéz múlttal valamint annak következményeivel, hanem segítséget kaptam meglátni az összefüggéseket, és a problémáimra személyre szabottan kaptam helyes megküzdési stratégiákat.

Ez a módszer az életemben egy óriási fordulópont. Egyre tudatosabb, erősebb, magabiztosabb vagyok és még nincs vége. Izgatottan várom a folytatást, hogy az lehessek, aki igazán akarok.

Kőszeghy Kata