Egyénre szabott PszichoCo önfejlesztés

Összhang a gondolatok, Ă©rzelmek Ă©s tettek között.

Önmegvalósítás

"azt teszem, amitƑl boldog vagyok"

Önismeret

"Ășgy Ă©rzem ismerem magam"

ÖnfejlesztĂ©sPszichoCo

"Ășgy gondolom, szĂŒksĂ©gem van fejlƑdĂ©sre"

Önazonosság

"összhangban van amit érzek, gondolok, és teszek"

ÖnfejlesztĂ©s-Önismeret, mindenki szĂĄmĂĄra ismerƑsen csengƑ kifejezĂ©sek. 

A két fogalmat azonban nem szabad összekeverni.

Az önismeret egyfajta törekvĂ©s sajĂĄt magunk megismerĂ©sĂ©re, hogy tudjuk kik vagyunk, mit akarunk Ă©s milyen mƱködĂ©si mintĂĄzatokkal Ă©ljĂŒk az Ă©letĂŒnket.

Az önfejlesztĂ©s pedig egy hozzĂĄĂĄllĂĄs, ami ĂĄltal folyamatosan keressĂŒk a fejlƑdĂ©si lehetƑsĂ©geket, egyfajta cselekvĂ©s, ami egy gondolatbĂłl, egy elhatĂĄrozĂĄsbĂłl indul ki. A kĂ©t fogalom szorosan összefĂŒgg, hiszen az önfejlesztĂ©s elengedhetetlen rĂ©sze az önismeret.

Olvasd tovĂĄbb...

Az önfejlesztĂ©s egy igĂ©ny vĂĄltozni, vĂĄltoztatni. A vĂĄltozĂĄs pedig egy alapvetƑ emberi szĂŒksĂ©glet. Törekedni arra, hogy egyre jobbĂĄ vĂĄljunk a legemberibb vĂĄgyunk. Emellett egy sokszorosan megtĂ©rĂŒlƑ befektetĂ©s, hiszen Ă­gy hozhatjuk ki a legtöbbet az Ă©letĂŒnkbƑl, ezen az Ășton keresztĂŒl juthatunk el az önmegvalĂłsĂ­tĂĄshoz Ă©s az önazonos Ă©lethez.

Csinåld azt, amit valójåban szeretnél, és teljesebb, boldogabb életet élhetsz.

Az önfejlesztĂ©s tehĂĄt Ășgy is definiĂĄlhatĂł, mint egy egĂ©sz Ă©leten ĂĄt tartĂł integrĂĄlt fejlesztĂ©si folyamat, amelynek sorĂĄn megtanulunk sok mindent önmagunkrĂłl. JavĂ­tjuk, fejlesztjĂŒk a kĂ©pessĂ©geinket, Ă©s ezĂĄltal könnyebben tudjuk megvalĂłsĂ­tani az Ă©letcĂ©ljainkat is.

Milyen esetekben Ă©rdemes elgondolkozni azon, hogy az önfejlesztĂ©s ĂștjĂĄra lĂ©pjĂŒnk?

 • ha növelni akarjuk a tudatossĂĄgunkat,
 • ha Ășj gondolkodĂĄsmĂłdra vĂĄgyunk,
 • ha hatĂ©konyabbak szeretnĂ©nk lenni a munkĂĄnkban, vagy a cĂ©ljaink felĂ© vezetƑ Ășton,
 • ha ki szeretnĂ©nk lĂ©pni a rossz szokĂĄsainkbĂłl,
 • ha le szeretnĂ©nk kĂŒzdeni a fĂ©lelmeinket,
 • ha nagyobb önbizalomra vĂĄgyunk,
 • ha jobb pĂĄrkapcsolatot szeretnĂ©nk,
 • vagy ha csak egyszerƱen jobb emberrĂ© akarunk vĂĄlni.

Fontos azonban tisztĂĄznunk, hogy az önfejlesztĂ©s igĂ©nye mindig belĂŒlrƑl fakad, nem Ă©sszerƱ mĂĄs javaslatĂĄra, kĂ©rĂ©sĂ©re, netĂĄn utasĂ­tĂĄsĂĄra elkezdeni.

Az önfejlesztĂ©s alatt Ă©rthetĂŒnk bĂĄrmit, ami magĂĄban foglalja a szemĂ©lyes vĂĄltozĂĄs folyamatĂĄt. Amikor önmagunkhoz kĂ©pest jobb emberrĂ© vĂĄlunk, mint amilyenek tegnap voltunk, az Ă©letĂŒnk Ă©s a körĂŒlmĂ©nyeink is sokkal jobbak lesznek.

Hogyan Ă©rhetƑ ez el? 
Ha szembenézel önmagaddal és våltoztatsz a viselkedéseden!

A kudarcaink Ă©ppen arra jĂłk, hogy megĂĄlljunk egy pillanatra Ă©s rĂĄnĂ©zzĂŒnk hogyan hoztuk lĂ©tre. Ez azonban sokszor nagyon megterhelƑ Ă©s nehĂ©z is, de az egyetlen Ăștja a fejlƑdĂ©snek.

Ha mindent ugyanĂșgy csinĂĄlunk mint eddig, az eredmĂ©ny is ugyanaz lesz.

Ha pedig vĂĄrunk, halogatunk, ha nem teszĂŒnk semmit, pontosan ugyanezt eredmĂ©nyezi. Semmi nem fog vĂĄltozni. A cselekvĂ©s azonban azonnali eredmĂ©nyeket hoz, elindĂ­t egy olyan folyamatot, amelybƑl tanulhatunk, fejlƑdhetĂŒnk, tovĂĄbb lĂ©phetĂŒnk, Ă©s boldogabbak lehetĂŒnk.

Miért érdemes az Egyénre szabott PszichoCo önfejlesztést vålasztani?

Az egyĂ©nre szabott PszichoCo önfejlesztƑ beszĂ©lgetĂ©sek abban kĂŒlönböznek az önfejlesztƑ trĂ©ningektƑl, hogy az egyĂ©n sajĂĄt kompetenciĂĄira, erƑssĂ©geire, gyengesĂ©geire Ă©pĂ­tjĂŒk fel a teljes folyamatot, a hozzĂĄnk fordulĂłk sajĂĄt egyĂ©ni elakadĂĄsain keresztĂŒl.

AmĂ­g a csoportos trĂ©ningeken egy elƑre kidolgozott tematika Ă©s meghatĂĄrozott tĂ©makörök mentĂ©n haladunk, a teljes csoport igĂ©nyeit figyelembe vĂ©ve, addig az EgyĂ©nre szabott PszichoCo önfejlesztƑ beszĂ©lgetĂ©sek sorĂĄn a tĂ©mĂĄk egyetlen ĂŒgyfĂ©l igĂ©nyeihez igazodnak. Több a beszĂ©lgetĂ©s, Ă©s az eszköztĂĄr is teljesen mĂĄs, amit a folyamat sorĂĄn hasznĂĄlunk.

Az ÖnfejlesztƑ trĂ©ner vezeti a beszĂ©lgetĂ©seket, segĂ­t rĂĄmutatni az elakadĂĄsokra, megbirkĂłzni a nehĂ©zsĂ©gekkel, Ă©s javĂ­tani a szemĂ©lyes kapcsolatainkat. TĂĄmogat abban, hogy felszĂ­nre hozzuk a sajĂĄt belsƑ gyermekĂŒnket vagy, hogy a szemĂ©lyisĂ©gĂŒnk olyan oldalĂĄt is megismerjĂŒk, amivel bĂĄr nem szĂ­vesen szembesĂŒlĂŒnk, mĂ©gis ez nyĂșjtja a legnagyobb segĂ­tsĂ©get a vĂĄltozĂĄs ĂștjĂĄn. A sajĂĄt belsƑ erƑforrĂĄsunk mozgĂłsĂ­tĂĄsĂĄt helyezi elƑtĂ©rbe, mert ezĂĄltal tud a folyamat sorĂĄn elindulĂł vĂĄltozĂĄs tartĂłs maradni.

Az önfejlesztés folyamatåban azonban óhatatlan, hogy olyan elakadåsokra talålunk, ami mélyebb teråpiås jelenlétet igényel.

Ilyenkor bekapcsolĂłdik a folyamatba a Terapeuta szakĂ©rtƑ, aki segĂ­t a mĂ©lyebb lĂ©lektani gyökerek megismerĂ©sĂ©ben, a mĂșlt feldolgozĂĄsĂĄban, tĂĄmogat abban, hogy felĂŒl tudjuk Ă­rni a mĂșltunkban törtĂ©nt sĂ©rĂŒlĂ©seket. Mindez az önfejlesztƑ trĂ©ner folyamatos jelenlĂ©tĂ©vel törtĂ©nik, Ă­gy a felszĂ­nre kerĂŒlt mĂ©lyebb lĂ©lektani okokkal sem kell egyedĂŒl megkĂŒzdeni, hiszen közösen dolgozzuk fel az önfejlesztƑ folyamat rĂ©szekĂ©nt.  

Az EgyĂ©nre szabott önfejlesztƑ PszichoCo beszĂ©lgetĂ©seken lĂ©pcsƑzetesen haladunk az önismerettƑl az önmegvalĂłsĂ­tĂĄsig. Dolgozunk a mĂșlttal Ă©s eszközöket adunk a jelenhez, hogy az ĂŒgyfeleink a jövƑt mĂĄr önmaguk tudjĂĄk alakĂ­tani.

A beszélgetések segítenek felismerni az érzéseket, segíti a tudås elsajåtítåsåt és megtanít lépni, cselekedni.

A lĂ©pcsƑn vĂ©gigmegy mindenki:

 • az Ă©rzĂ©sek felismerĂ©sĂ©n, azonosĂ­tĂĄsĂĄn,
 • a hozzĂĄ valĂł tudĂĄs elsajĂĄtĂ­tĂĄsĂĄn,
 • a cselekvĂ©s gyakorlĂĄsĂĄn keresztĂŒl

eljutva az önmegvalĂłsĂ­tĂĄsig, önazonossĂĄgig, amikor minden összhangba kerĂŒl. A PszichoCo ÖnfejlesztƑ beszĂ©lgetĂ©sek segĂ­tsĂ©gĂ©vel olyan emberekkĂ© vĂĄlhatunk, akik megĂ©lik az önszeretetet, önbecsĂŒlĂ©st, önmagukba vetett hitet.

S amikor eljutunk ide, mindez mĂĄr nem az elvĂ©gzett feladatok mentĂ©n lesz mĂ©rhetƑ, mĂĄr nem csak mĂĄsok visszajelzĂ©sĂ©bƑl lesz Ă©rezhetƑ, hanem ÖnmagunkbĂłl, belĂŒlrƑl fakad Ă©s tĂĄplĂĄlkozik.

Egyénre szabott PszichoCo önfejlesztés

önfejlesztés és teråpiås tåmogatås egy folyamatban

22.000 Ft

/60 perc

egyetlen ĂŒgyfĂ©l
több idƑ, több figyelem
egyénre szabott eszköztår
teråpiås håttértåmogatås
gyorsabb Ă©s tartĂłs hatĂĄs

10 alkalmas bérlet 10% kedvezménnyel.

Egyénre szabott PszichoCo önfejlesztés

önfejlesztés és teråpiås tåmogatås egy folyamatban

22.000 Ft

/60 perc

egyetlen ĂŒgyfĂ©l
több idƑ, több figyelem
egyénre szabott eszköztår
teråpiås håttértåmogatås
gyorsabb Ă©s tartĂłs hatĂĄs

10 alkalmas bérlet 10% kedvezménnyel.

Érdekel?

Våltozåst szeretnél? Merj segítséget kérni!

Az Ʊrlap beĂ©rkezĂ©sĂ©t követƑ 24 ĂłrĂĄn belĂŒl visszahĂ­vunk a pontos idƑpont egyzetetĂ©s miatt.

Azonnal szeretnĂ©l idƑpontot?
HĂ­vj minket az alĂĄbbi telefonszĂĄmon: (8:00-18:00)

 +36 (20) 922 - 5907

IDƐPONTFOGLALÁS