PszichoCo a karrieredért

Dolgozni a múlttal, haladni a jelenben és változást elérni a jövőben.

Múlt... Jelen... Változás

Dolgozni a múlttal, haladni a jelenben és változást elérni a jövőben.

Terápia & coaching

Egyéni terápia és Coaching egy folyamaton belül.

Egyet hátra - kettőt előre

Egyet hátra - kettőt előre

PszichoCo szemlélet

Ez ötvözi a PszichoCo Érted szemléletét

Életünk jelentős részét munkával, munkában töltjük, a karrierünkért dolgozunk. Éppen ezért rendkívül fontos, hogy ezt az időt jól éljük meg, hogy a munkánk töltsön, inspiráljon bennünket, hogy boldogok legyünk munkavégzés közben. A munkánk koronája a sikerélmény pedig fontos része az önbecsülésünknek.

De mi történik, ha felborul ez az egyensúly, ha a munkánk már nem szolgálja a fejlődésünket, ha nem érezzük a megbecsülést, ha már csak céltalanul, közömbösen végezzük a feladatainkat és a sok negatív történés hatására elveszítjük a motivációnkat, elégedetlenné válunk?

Ha mindezt időben észrevesszük és készek vagyunk a változásra, változtatásra, ha van elég bátorságunk lépni, ez a folyamat nem éri el az életünk többi területét.

Megesik azonban, hogy nem, vagy már csak akkor vesszük észre a változtatás szükségét, amikor a munkánk okozta nehézségek kihatással vannak a magánéletünkre, egyéb társas kapcsolatainkra, rosszabb esetben a fizikai egészségünkre is.

Vannak, akik készek változtatni, de valamiért mindig ugyanoda jutnak a munkájukban, munkahelyükön. Jól indulnak a kollégális kapcsolataik, a vezetőség elégedett velük, szépen alakul a karrierjük, mégis történik valami, és elindul a negatív spirál.

Ilyenkor már csak kötelességtudatból, kedvetlenül indulunk el otthonról, középszerűen végezzük a feladatainkat, már nem vágyunk a sikerélményre sem, csak túlélünk. Muszáj helyt állnunk, mert otthon sokasodnak a befizetetlen számlák, a gyermekeink iskolai kifizetései, hitelek stb. De mi maradunk… folytatjuk, és közben egyre boldogtalanabbak leszünk.

Olyan is előfordulhat, hogy a magánéletünk és a karrierünk között nem találjuk meg az egészséges egyensúlyt, ilyenkor hol az egyik, hol a másik, vagy mindkettő sérül.

Ilyen esetekben mélyebbre kell ásni annak feltérképezésére, hogy rálássunk a probléma valódi okára. Ebben tud segíteni a PszichoCo.

Visszalépünk a MÚLTUNK ösvényein, ahol megkeressük, és feltárjuk az okokat. Ennek feldolgozása azonban egy hosszabb folyamat, emellett haladnunk kell a jelenben, változtatni, változni.

A PszichoCoa karrieredért ezt a kettős célt szeretné elérni egy folyamaton belül.
Dolgozni a múlttal, haladni a jelenben és változást elérni a jövőben.


A terápiás szakértő a mély lélektani gyökerek megismerésében segít, rálátni saját működésünk mozgatórugóira, jóváírni, felülírni a múltban történteket.

A coach szakértő pedig a terápián felismert működésmódok megváltoztatásának hétköznapokba való átültetését, begyakorlását segíti az ügyfél saját belső erőforrásainak mozgósításával, ami a jelenre (mindennapokra) és a jövőre van kihatással.

A két szakterület egymást támogatja, az egyik jelenléte nélkül lassulna a folyamat és a változás beindulása is.

Együtt sokkal eredményesebbek! 

Egyet hátra, kettőt előre.

A múlt segítségével dolgozunk a jelenünkért és a jövőnkért!

Mire ad választ és miben tud segíteni a PszichoCo?

  • Miért vagyok elégedetlen a munkámmal?
  • Miért esik nehezemre már elindulni is a munkahelyemre?
  • Miért ragaszkodom valamihez, ami nem tölt, nem okoz boldogságot, nem ad sikerélményt?
  • Miért hiányoznak a célok a munkámban?
  • Miért érzem, hogy nem halad jó úton a karrierem?
  • Miért hagytam, hogy a munkahelyi gondjaim hatással legyenek az életem többi területére?
  • Hol vannak a céljaim?

Mindezeket nagyon nehéz fel és beismerni is. Hajlamosak vagyunk az életünk okozta nehézségek mögé bújni, így győzködve magunkat arról, hogy amit teszünk teljesen normális, hiszen ez az élet rendje. Azért maradunk egy olyan munkahelyen, ami már csak nehézséget okoz, mert a családunkért, a boldogulásért tesszük.

Boldogulás vagy Boldogság? Itt a lehetőség választani! Mi segítünk!

PszichoCo a karrieredért

terápia és coaching egy folyamatban

20.000 Ft

/50 perc /60 perc

egy terápia, két coaching
két szakember, két nézőpont
kettős figyelem
gyorsabb és tartósabb hatás
online és személyesen

Érdekel?

Változást szeretnél? Merj segítséget kérni!

Az űrlap beérkezését követő 24 órán belül visszahívunk a pontos időpont egyzetetés miatt.

Azonnal szeretnél időpontot?
Hívj minket az alábbi telefonszámon: (8:00-18:00)

 +36 (20) 922 - 5907

IDŐPONTFOGLALÁS