PszichoCo a NŐért

Dolgozni a múlttal, haladni a jelenben és változást elérni a jövőben.

Múlt... Jelen... Változás

Dolgozni a múlttal, haladni a jelenben és változást elérni a jövőben.

Terápia & coaching

Egyéni terápia és Coaching egy folyamaton belül.

Egyet hátra - kettőt előre

Egyet hátra - kettőt előre

PszichoCo szemlélet

Ez ötvözi a PszichoCo Érted szemléletét

Hogyan segítem, hogy megtaláld és megéld az igazi nőt?

Nőiesség-Nőiség – mindannyiunk számára ismert fogalmak. De valóban ismerjük a két fogalom valódi jelentését? Valóban tudjuk mi a különbség közöttük?  Sokan egymás szinonimájaként használják, mások azt mondják nem létezik egyik a másik nélkül.

Mi nők rengeteget dolgozunk önmagunkon, folyamatosan fejlődni vágyunk, és ennek részeként a nőiességünket, nőiségünket is fejleszteni szeretnénk. De vajon tudjuk azt, hogy a két fogalomhoz kapcsolódó, általuk kijelölt cél nem ugyanaz? HA pedig a cél nem tisztázott, vajon hogyan érhetünk célba?

Mi tehát a valódi cél, a nőiesség elérése vagy a nőiségem megélése?

Hogyan látom én, mint coach?

A nőiesség egyfajta viselkedésminta, egy olyan minőség, ami elsősorban a külvilág számára szól. Lehet egy folyamatosan jelenlévő szokás, de akár egyfajta szerep is, amit alkalmanként húzunk magunkra. A maszkulin nők például csakis egy-egy összejövetelre, rendezvényre öltik magukra a nőies ruháikat, lépnek csipkerózsika cipellőbe. Addig nőiesek, amíg úgy akarják, számukra ez csak egy rövid ideig tartó szerep.

Láthatjuk, hogy a nőiesség gyökereit tehát nem kell túl mélyen keresnünk.

Mi a nőiség?

A nő egy bátor, büszke, finom és lágy, gondoskodó, szerető lény. Valaki, aki a benne lévő energiák által válik igazi Nő-vé. Nem a szép ruha, cipő vagy egy csodálatos smink, hajkorona teszi őt vonzóvá, hanem a kisugárzása. Tökéletes példa lehet erre, amikor egyikünk csapzottan, egy átdolgozott nap után, farmerban és pólóban is sugárzik, amíg a másikunk a fodrásztól kilépve, felöltözve, kisminkelve sem tud ugyanolyan hatást elérni.

A nagybetűs Nő megengedi magának, hogy igazán nő legyen, megéli a női energiákat és élvezi annak minden percét. A női energia nem harcol, nem kötekedik, nem fenyegetőzik, nem káromkodik, de még csak a hangját sem emeli fel. Melegszívű, érzelmes, mosolygós.

A férfiak kemény szívét is csak a női mosoly képes meglágyítani. Hiszen mit is üzen a mosolyunk? Azt, hogy köszönjük szépen, jól vagyunk, boldog vagyunk. Ehhez pedig nem kell sminkelnünk, se új cipőt vagy új ruhát magunkra húzni.

A nőiség ugyanis belülről fakad.

Coachként abban szeretném támogatni a hozzám forduló hölgy ügyfeleket, hogy felismerjék és megértsék a különbséget a saját nőiességük és nőiségük között, hogy az életük ezen területén keletkező akadályokat a saját erőforrásaik mozgósításával tudják leküzdeni tartós változás elérése érdekében.

Nem csupán az adott elakadás megszüntetésében igyekszem támogatóan közreműködni, hanem egy szemléletet szeretnék adni, amit a hozzám forduló hölgyek bármikor alkalmazni tudnak, hiszen a coaching folyamat során felismerik, hogy nőnek lenni a legjobb dolog a világon.

A PszichoCo szemlélet megálmodójaként, két év terápiás képzéssel a hátam mögött lehetőségem nyílik arra is, hogy a mélyebb szinteken gyökerező problémákra rálássak, és szükség esetén terapeuta bevonását javasoljam a folyamatba/Penyák Erika – life és business coach/.

Néhány példa milyen problémákkal érdemes a Nőiség-nőiesség coachingot választani:

 • Nem élem meg a Nőiségemet,
 • Nem vagyok elég nőies,
 • Változtatni szeretnék a testemen,
 • Érvényesülés nőként,
 • Életmódváltás előtt, és után,
 • Menopausa megélése,
 • Randizási problémák,
 • Párkapcsolati problémák,
 • Örök szingli vagyok,
 • Szakítás feldolgozása,
 • Élet 50-en túl,
 • Karrierváltás nőként,
 • A vállalkozónő,
 • Munka-magánélet egyensúly,
 • Anyaság megélése.

PszichoCo a NŐért

terápia és coaching egy folyamatban

20.000 Ft

/50 perc /60 perc

egy terápia, két coaching
két szakember, két nézőpont
kettős figyelem
gyorsabb és tartósabb hatás
online és személyesen

Érdekel?

Változást szeretnél? Merj segítséget kérni!

Az űrlap beérkezését követő 24 órán belül visszahívunk a pontos időpont egyzetetés miatt.

Azonnal szeretnél időpontot?
Hívj minket az alábbi telefonszámon: (8:00-18:00)

 +36 (20) 922 - 5907

IDŐPONTFOGLALÁS