A PszichoCo

megálmodói

Amikor két ember mélyen egymásra hangolódik érzik,

hogy van bennük valami mély, megfoghatatlan azonosság…

A PszichoCo megálmodói

Szakmai kapcsolatunk egy önismereti képzésen kezdődött, és már az első találkozásaink során éreztük, hogy egymás ismeretlen ismerősei vagyunk. 

Amikor két ember egymásra hangolódik, érzik, hogy van bennük valami mély, megfoghatatlan azonosság.Ez történt velünk is azon a képzésen, ahol először találkoztunk. Számos történetet tudnánk mesélni arról, hogy mennyire egyformán gondolkodunk, mennyi egybeesés jellemzi az életünket, hogy egyszerre gondoljuk és csináljuk ugyanazokat a dolgokat, vagy, hogy mennyire hasonló az életszemléletünk és az értékrendünk is. Mindkettőnk számára megmosolyogtató, elgondolkodtató és libabőrös érzés is egyszerre megtapasztalni mindezt.

De a megannyi hasonlóságunk között az egyik legfontosabb azonosság a segíteni akarás mélyről jövő, éss folyton jelen lévő vágya,  ami a PszichoCo új segítői szemlélet megálmodását is ihlette. Olyan támogatást szeretnénk nyújtani az ügyfeleleinknek, ami által komplex és célzott segítséget kaphatnak, s így megerősödve már önállóan is képesek lesznek a nehézségeket, az elakadásokat  kezelni, és a céljaik felé energikusan, boldogan haladni. Nem szeretnénk megmondani a hozzánk fordulóknak, hogy mit kell tenniük, hanem – egy átmeneti időre – ALÁZATTAL és TISZTELETTEL segíteni, megerősíteni őket, támasznak lenni, erőt adni.

  • ahogy minden ember egyedi és megismételhetetlen,
  • ahogy minden életút különleges és példaértékű,
  • ahogy minden megélt fájdalom csak azé az egyetlen személyé,

úgy a PszichoCo is

  • egyedi és újszerű,
  • a mai kor emberéhez igazodó,
  • hosszútávú változást célzó,
  • mély önismeretet biztosító,
  • egyedi, új szakmai szemléletet képvisel,
  • 3 szintű változást elősegítő módszertant biztosít.
Dolgozni a múlttal, haladni a jelenben és változást elérni a jövőben. A múlt átdolgozásával, a jelen gyakorlatával, harmonikus jövőt kidolgozni.

Érdekel?

Változást szeretnél? Merj segítséget kérni!

Az űrlap beérkezését követő 24 órán belül visszahívunk a pontos időpont egyzetetés miatt.

Azonnal szeretnél időpontot?
Hívj minket az alábbi telefonszámon: (8:00-18:00)

 +36 (20) 922 - 5907

IDŐPONTFOGLALÁS