Szakemberek

Amikor két ember mélyen egymásra hangolódik érzik, hogy van bennük valami mély, megfoghatatlan azonosság…

A PszichoCo megálmodói

Szakmai kapcsolatunk egy önismereti képzésen kezdődött, és már az első találkozásaink során éreztük, hogy egymás ismeretlen ismerősei vagyunk.

Sonkoly Zsuzsa & Penyák Erika

Amikor két ember mélyen egymásra hangolódik érzik, hogy van bennük valami mély, megfoghatatlan azonosság. Ez történt velünk is akkor, és történik azóta is. Számos történetet tudnánk elmesélni arról, hogy mennyire egyformán gondolkodunk, hogy mennyi egybeesés jellemzi az életünket, hogy egyszerre gondoljuk és csináljuk ugyanazokat a dolgokat, hasonló az életszemléletünk és az értékrendünk is.  Mindkettőnk számára megmosolyogtató, elgondolkodtató és libabőrös érzés is egyszerre megtapasztalni mindezt.

Az egyik legfontosabb azonosságunk mindenekelőtt a segíteni akarás, ami a PszichoCo új segítői szemlélet megálmodását is ihlette. Olyan támogatást szeretnénk nyújtani az ügyfeleleinknek, ami által megkapják azt a komplex és célzott segítséget, mellyel megerősödve később önállóan tudnak a céljaik felé haladni. Nem szeretnénk megmondani a hozzánk fordulóknak, hogy mit kell tenniük, hanem – egy átmeneti időre – ALÁZATTAL és TISZTELETTEL segíteni, megerősíteni őket, támasznak lenni, erőt adni.

  • ahogy minden ember egyedi és megismételhetetlen, 
  • ahogy minden életút különleges és példaértékű,
  • ahogy minden megélt fájdalom csak azé az egyetlen személyé,
úgy a PszichoCo is
  • egyedi és újszerű,
  • a mai kor emberéhez igazodó,
  • hosszútávú változást célzó,
  • mély önismeretet biztosító,
  • egyedi, új szakmai szemléletet képvisel,
  • 3 szintű változást elősegítő módszertant biztosít.

Dolgozni a múlttal, haladni a jelenben és változást elérni a jövőben. A múlt átdolgozásával, a jelen gyakorlatával, harmonikus jövőt kidolgozni.

Penyák Erika

PszichoCo önfejlesztő tréner, life és business coach
Az úton együtt haladunk. Te lépsz, én melléd lépek, de ha kell lámpásként mutatom az utat, hogy megtaláld hol érdemes változtatni és, hogy felismerd sosem késő változni.

Sonkoly Zsuzsa

PszichoCo önfejlesztő tréner, pár- és családterapeuta
Együtt haladva az úton megtaláljuk azokat a pontokat, melyeken változtatni érdemes, hogy felfedezze mindenki saját értékeit, erősségeit, készségeit.

Érdekel

Változást szeretnél? Merj segítséget kérni!